Digitootedisaini õpilaste Codestar Clubi lõpuüritus

13. aprillil 2023 toimus 12.a digitootedisaini õpilaste Codestar Clubi lõpuüritus, kus oma projekte tutvustasid teiste hulgas Tallinna Ühisgümnaasiumi õpilased.
Parima toote “The Best Product” tiitli tunnustuse said Linda Helena Saarts, Grettel Kalle ja Mihkel Jullinen. Projektiks oli rakendus nimega Planter, mis aitab kasutajal jälgida taimede kastmisgraafikut ning tuletab meelde, millal neid kasta. Samuti aitab rakendus tuvastada, mis taimega on tegu ning soovitab kasutajale taime kasvatamise nõudeid.
“The Wise Favourite” tiitli tunnustuse said Kristofer Põder, Oliver Elm, Henri Aun ja Sander Vessart. Nende projektiks oli toode nimega DIO. DIO kui SmartSwitch on häälega aktiveeritud ning puutetundlik lüliti, mis aktiveerub inimese hääle peale pannes toas lambi põlema või kustutades selle. Lisaks on rakendus, millega saab valgust kontrollida telefoni abil.
Sellised tulevikutegijad tulevad MEIE KOOLIST!
Palju õnne kõigile õpilastele auhindade puhul. Nende saavutustega näeme ühiselt, kuidas digitootedisaini haru on viinud noored esimeste leiutisteni!
Tunnustame ka õpetaja Jose´d ja teisi, kes digitootedisaini õpilasi on kolme aasta jooksul juhendanud!

21. aprill 2023