Jaanuarikuu klassijuhataja

Jaanuarikuu klassijuhataja Tallinna Ühisgümnaasiumis on 6.b klassijuhataja Harald Eek.
Klassijuhataja valimisel tuli kooliperelt kokku 136 vastust.
Aitäh kõigile vastanuile! Vastuseid tuli nii õpilastelt, lastevanematelt kui kolleegidelt klassijuhatajatelt-aineõpetajatelt.

Kolleeg iseloomustab Haraldit: „Väga hoolsalt ja igapäevaselt suhtleb vanematega, lohutab, toetab ja julgustab õpilasi. Põhjendab otsuseid argumenteeritult, säilitab humoorikalt suheldes hea tuju ja terve ellusuhtumise.”

Lapsevanemad kiidavad: „Nii tore õpetaja pole just eriti sage nähtus. Mul on siiralt hea meel, et minu pojal on võimalus oma eluteel õppida nii asjaliku ja suure südamega mehe käe all.”; “Tunneme, et ta on lastele toeks ja nende jaoks olemas ka distantsilt :)”; “Kiire reageerija igas olukorras. Lastest hooliv ja klassi eest alati seisev õpetaja.” “Suur toetus lastele ja vanematele.”

Õpilased ütlevad: „Ta on naljakas, rõõmus, hea ja lahke.“, „Ta on lihtsalt kõige toredam, hoolivam ja mõistab õpilasi. Samuti teeb ägedaid nalju, mis tulevad aastatest 1960-1999.“

Aitäh, Harald!