Euroopa päev

9.mail tähistamise Euroopa päeva koolis väga suurelt. Kolmel erineval aktusel esinesid õp Julia ja õp Burak oma keeleteede jagamise teemal, õp Indrek tegi ettekande Schumani deklaratsioonist, esinesid ja aktuste teadustajateks olid meie ukraina õpilased, Ellimarii tegi ettekande meie kooli kodustest keeltest ja rahvustest, õp Kati tegi viktoriini Euroopa päeva teemal, Matte ja Nikolazi laulsid Gruusia hümni, esinesid vahetusõpilased Soomest, Greete Margareeta kõne rääkis õppimise harmooniast ja lapsevanem Astrica rääkis oma pere elus Itaalias.

Üllatusesinejateks olid seekord õpetajad, kelle tantsu näeb õpetajate kontodelt…see video on levinud kiiresti:).

Aitäh kõigile, kes nautisid, esinesid ja tähistasid!

Täname õp Kati Bakradze-Pank kõigi kolme aktuste korraldamise ja kontseptsiooni kokkupanemise eest!