Tallinna Ühisgümnaasium sai liikmekaardi Euroopasse!

Tallinna Ühisgümnaasium sai liikmekaardi Euroopasse!

 31. jaanuaril toimus seminar värsketele Erasmus+ õpirände akrediteeringu saanud üld- ja täiskasvanuharidusasutustele.
Õpirände akrediteeringu taotlusvoor leidis aset juba 2022. aasta oktoobris. Seminaril said Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri juhataja Rait Toompere käest pidulikult akrediteerimistunnistuse ning Erasmus+ programmi 35. juubeli auks välja antud meenemündi järgmised asutused üldhariduses: Tallinna Ühisgümnaasium, Audentese Koolide SA, Gustav Adolfi Gümnaasium, Haanja Kool, Häädemeeste Keskkool, Käo Põhikool, Kärla Põhikool, Kääpa Põhikool, Maarjamaa Hariduskolleegium, Narva Vanalinna Riigikool, Paide Hillar Hanssoo Põhikool, Põlva Kool, Pärnu Kuninga Tänava Põhikool, Pärnu Raeküla Kool, Ristiku Põhikool, Tallinna Reaalkool, Tilsi Põhikool, Viljandi Gümnaasium ja Võsukese Lasteaed.

Tallinna Ühisgümnaasiumi akrediteeringut käisd vastu võtmas meie kooli koordinaatorid Anu Ratasep ja Kai Tajur. 

Avaseminarile kogunesid nii 2021 kui 2022 aasta akrediteeritud asutuste koordinaatorid. Seminaril räägiti põhjalikult projekti edasistest sammudest. Töögrupis sai omavahel kogemusi vahetada ning agentuuri esindajatelt kõikidele küsimustele vastuseid pärida.