Soome ettevõtluspäev

28. aprillil toimus Tallinna Ühisgümnaasiumis esmakordselt Soome ettevõtluspäev veebiüritusena.
Ettevõtluspäeval osale töötubades 239 õpilast 9.-12.klassidest. Kokku oli õpilastel valida meelepärane töötuba 10 töötoa valikust: ABB, Motonet, Fujitsu, Prisma, Azets Holding, Volume Design, Manpower, Nordea Pank, Soome Instituut ja Soome saatkond.🇫🇮

Antud ettevõtluspäev oli Tallinna Ülikooliga ja üliõpilastega koostöös ELU (erialasid lõimiv uuendus)-projekti väljund. Päeva eesmärgiks oli propageerida soome keelt ja tõsta noorte teadlikkust, miks ja mil määral soome keele oskus on vajalik täna ja tulevikus.

Täname õpetaja Karola Velbergi projekti juhtimise, vedamise ja läbiviimise eest koostöös kooli juhtkonna ja Tallinna Ülikooli ja üliõpilastega.

Palju oli õppida, palju sai näha!
Väärt kogemus!
30.04.2021