Jarek Toigeri edu Pariisis Saphir Cup 2014

08.-09. novembril 2014 osales Tallinna Ühisgümnaasiumi 10c klassi õpilane Jarek Toiger koos oma tantsupartneri Reelika Traksiga Pariisis rahvusvahelisel tantsuturniiril Saphir Cup 2014. Noorte vanusegrupis (16-18-a) ainsa Eesti tantsupaarina osalenud Jarek ja Reelika võtsid I koha standardtantsudes ning kõrge III koha ladina-ameerika tantsudes.

Jarek on edukas võistlustantsija, ta treenib Tantsustuudios FLEX (treenerid Jörgen Kapp ja Mari Piksar). Koos Reelikaga on ta Eesti 10tantsu meister, standardtantsude hõbemedalist, mitmete välisturniiride finalist ja võitja. Kuulub Eesti noorte koondisse nii standard- kui ladina-ameerika tantsudes.

Jarek ja Reelika esindasid Eestit Juunior II vanusegrupi (14-15a) maailmameitrivõistlustel, kus standardtantsudes Moskvas saavutati 7. koht ja 10tantsus Riias 4. koht.

Palju õnne ning edasisi kordaminekuid!

Jarek-Reelika 2014 Saphir Cup Paris 2

1. detsember 2014