Tallinna Koolinoorte kabe MV 2012

Tallinna Koolinoorte 2011/2012 õ.a võistkondlikud meistrivõistlused kabes toimusid 15.02.2012 P. Kerese Malemajas, Vene 29.

Kooli esindasid väga sümpaatsed õpilased: Diana Romanenkova (12.a), Heli-Mari Sakala (12.a), Uku Eelmäe (9.b) ja Kaarel Saik (4.a). Mängiti 7 vooru šveitsi süsteemis. Võistkonna kapten Diana jagab oma mõtteid: “Võistlus läks hästi. Vaatamata väikesele viivitusele alguses suutsime kohe esimese kahe vooruga kokku koguda 15 punkti 16st. See aga tähendas meie jaoks juba raskemaid vastaseid. Edasi hakkasime ka veidi kaotama, kuid mitte liigselt ning püsisime ilusti esikümnes ja seda lõpuni välja. Kokkuvõttes saavutasime hea 9. koha 29 võistkonna hulgast. Ma võin südamerahuga kõik oma võistkonna kaaslasi kiita, sest kõik mängisid täiesti vastavalt oma tasemele või isegi veidi paremini. Ainuke, keda ma laita saan, olen mina ise, sest mina ei ole sellel võistlusel kunagi varem saanud nii vähe punkte kui seekord. Kuid üldiselt võib meiega vägagi rahule jääda! Lähemalt saab vaadata:

http://www.kabeliit.ee/index.php/Tallinna_koolinoorte_2012._a._meistriv%C3%B5istlused“.

Õnnitlused kooliperelt!

Maia Looskari

Kehalise kasvatuse õpetaja

 

20. veebruar 2012