Klassidevaheline võrkpall – tütarlapsed

KLASSIDEVAHELINE VÕRKPALLITURNIIR

TÜTARLAPSED

 

2011/2012 õ.-a. põhikooli 6.-7. klasside ja 8.-9. klasside paremusjärjestus pandi paika 6 võistkonna osavõtul 1.02. Noorema vanuserühma arvestuses saavutas I koha 7.a klass, keda esindasid järgmised õpilased: Mirjam Kalmann, Brenda Roosimaa, Brigita Roosima, Karmen Saare, Sandra Kukk, Hanna-Liise Arge, Janna-Liina Leemets. II koha saavutas 7.b järgmises koosseisus: Tuuli Lember, Elys Ellert, Siiri Kliimson, Dhelory Ristkok, Angelika Plooman, Hanna Gretha Liiva. III koha saavutas 6.a klassi tütarlapsed: Iiris Piilbak, Cescua Pihlas, Helena Kull, Liina Valk, Linda Vahtra, Emily Liepkalns, Agelin Reismaa, Birgit Kull, Carina Bitšikov. Vanema vanuserühma arvestuses saavutas I koha 9.a klassi õpilased: Kristi German, Dagmar Kuusmaa, Katrin Sander, Laura Ojanurm, Sigrit Põldme, Christin Sagris, Birgit Kuulbas, Betty Kangur, Linda Pukk. II koha saavutas 9.b järgmises koosseisus: Alice Seeblum, Kelli Varov, Astrit Vanaveski, Viktoria Lebret, Seelika Sonnberg. III koha saavutas 8.a ja 8.b koondvõistkond, keda esindasid: Vanessa Oks, Kristel Arras, Margaret Lankots, Olivia Pajula, Arinda Sagadi, Joanna Laast.

 

Maia Looskari

Kehalise kasvatuse õpetaja

8. veebruar 2012