Viisakuse nädal

Viisakuse nädal

21.-25. novembril toimus Tallinna ühisgümnaasiumis viiaskuse nädal. 

Selle nädalal olid meie kooli õpilased eriti tublid ja viisakad. Seda oli näha juba ka õpilaste riietumisest ja teretamisest. Kooli õpilasesindus oli siin kohal kõigile eeskujuks ning kõige viisakamad kooliõpilased said õpilasesinduse poolt ka premeeritud.

Seekord oli viisakuse nädala teema “Hea kodanik”.
Pühendatud oli see nädal teiste aitamisele.

Esmaspäeval ja teisipäeval oli aulas võimalik vaadata lühifilmi Keenia kooliealiste laste olukorrast.

Kolmapäeval oli aga stiilipäev ning seekordseks teemaks oli koolivärv.

Neljapäeval, 24. novembril, tänavuaastasekodanikupäeva valguses, vallutas Tallinna Ühisgümnaasiumi aula õpilaste käsitöölaat mille tulud koguti mittetulundusühingu Mondo vahendusel Keenia Shianda küla laste hariduse heaks. Selle laadaga koguti üle 300 euro. Siinkohal taname õpetaja Triin Noorkõivu ja 7a. klassi õpilast Marieni, kelle algatusel see projekt sündis

Viisakuse nädal kulmineerus 25. novembril toimunud kodanikupäeva õpilaskonverentsi ja rüütliturniiriga.

Kodanikupäeva konverentsil esitasid 9. ja 12. klasside õpilased oma projektina valminud reklaamiklippe sotsiaalsetel teemadel, mis käsitlesid laste õigusi lähtuvalt ÜRO Laste õiguste konventsioonist ja Eesti Vabariigi põhiseadusest. Kodanikupäeva õpilaskonverentsi korraldamise eest täname ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajaid.

Rüütliturniiril osales seekord kuus gümnaasiumi klassi.Olles tõestanud oma osavust ja tarkust võttis seekord rüütlitiitli 11b klassi noormees Oliver Ämarik.
Õpetajate poolt sai viisakaimaks klassiks valitud 11b.

Viisakuse nädala eesmärk on muuta koolikeskkond meile kõigile sõbralikumaks ja turvalisemaks. Tegelikult on viisakus ju iseenesest mõistetav, kuid mõnikord on kasulik ka need asjad uuesti läbi arutada ja endale selgeks teha.

Huvijuht

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga