Koolisisene võistlus

Kolmapäeval, 2. novembril tehti algust koolisiseste võistlustega. Korvpallis selgitasid parima 8. – 9. klasside noormehed. Võitis 9.b klass, kes alistas kõik vastased ülekaalukalt. Võistkonnas mängisid: Rando Kiisa, Taivo Krass, Julius Heinsoo, Uku Eelmäe, Erik Niin ja Kerdo Ilves. Teise koha sai 8.b, kolmanda 8.a ja neljandaks jäi seekord 9.a klass.

 

Täna, 9. novembril mängisid põhikooli tütarlaste koondvõistkonnad. Lõpuklasside võistkond saavutas tänavu esimese koha. Võistkonnas mängisid: Kristi German, Birgit Kuulbas, Dagmar Kuusmaa, Hanna Pass, Linda Sakala, Katrin Sander ja Seelika Sonnberg. Auväärse teise koha saavutasid 6. klasside tütarlapsed, kes pakkusid esikoha võistkonnale tugevat vastupanu. Tubli kolmanda koha saavutas 8. klasside tütarlapsed.

 

 

Õpetajad tänavad osalejaid, kohtunikke ja pealtvaatajaid!

Uute mängudeni!

  

Kehalise kasvatuse õpetajad

9. november 2011