III Tallinna Ühisgümnaasiumi tänavakorvpallivõistlused noormeestele

III Tallinna Ühisgümnaasiumi tänavakorvpallivõistlused noormeestele

 

Sel aastal toimus mõõduvõtt 1. oktoobril 2011 a. Võistlusele registreerus 10 võistkonda, kes jagati kahte alagruppi. Alagrupis „A“ mängisid Pelgulinna Gümnaasium, Nõmme Gümnaasium I, Tallinna Ühisgümnaasium III, Tallinna Ühisgümnaasium I ja Tallinna Humanitaargümnaasium. Alagrupis „B“ mängisid Nõmme Gümnaasium II, Tallinna Ühisgümnaasium II, Reaalkool, Vanalinna Hariduskolleegium ja Mustamäe Gümnaasium.

Kummastki alagrupist pääses finaali kaks paremat võistkonda, kes selgitasid omavahel võitjad. 4 parema võistkonna järjestus finaalis kujunes järgmiseks: 1. koht Pelgulinna Gümnaasium, 2. koht Tallinna Ühisgümnaasium II, 3. koht Nõmme Gümnaasium I ning 4. koht Mustamäe Gümnaasium. Alagruppide 3.-5. kohtade võistkonnad selgitasid omavahelise paremusjärjestuse.

Vastavalt juhendile autasustati võitjat meeskonda karika ja meistrisärkidega, kolme parema võistkonna liikmeid medalite ja Tallinna Ühisgümnaasiumi meenetega.

 

Korraldajad tänavad mängijaid, juhendajaid, pealtvaatajaid, kohtunikke ning toetajaid!

 

Taaskohtumiseni järgmisel sügisel!

 

 

Maia Looskari

Kehalise kasvatuse õpetaja

 

4. november 2011