Õpilaste Teadusliku Ühingu 7. aastakonverents

 

Õpilaste Teadusliku Ühingu 7. aastakonverents

 

Toimus Pärnus 15.-16. aprillil 2011. Meie koolist osales sellel konverentsil 10 klassidest Agnes Poom, Airi Aston, Heidi Leiten, Annemari Aasoja ja 4 b klassist Hanna Arusoo, Laura Elisabeth Karu, David Silver Laatspera ja Grete Vaarmets. Konverentsi esimesel päeval autasustati õpilaste riiklikke teadustöid, toimusid parimate konkursitööde esitlused ning õhtu veetsime Pärnu Uue kunsti muuseumis. Teisel päeval oli konverentsi paralleelsessioonid: Realia et Naturalia ja Humaniora et Socialia.

Uurimistöid oli tehtud huvitavatel teemadel, näiteks: „Šokolaad – jumalate toit?“ või siis „GST-GFP liitvalgu ekspressiooni sõltuvus IPTG kontsentratsioonist Esherichia coli`s“.

Need kaks päeva Pärnus olid väga sisukad, huvitavad ja harivad.

Liivia Kivit

11. mai 2011